dnes je 19.5.2024

Ochrana osobných údajov a kyberšikanaArchív

3.1.2023, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre predplatiteľov: Predpisy a dokumenty pre školstvo premium

Ochrana osobných údajov maloletýchGarancia

19.6.2023, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre predplatiteľov: Predpisy a dokumenty pre školstvo premium

Odkiaľ prišla problematika ochrany osobných údajov?Archív

25.4.2019, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre predplatiteľov: Predpisy a dokumenty pre školstvo premium

Pravidelné školenie zamestnancov v oblasti ochrany osobných údajovArchív

31.10.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre predplatiteľov: Predpisy a dokumenty pre školstvo premium

Ako správne identifikovať sprostredkovateľov spomedzi príjemcov pri nastavení systému ochrany osobných údajov?Archív

10.6.2019, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre predplatiteľov: Predpisy a dokumenty pre školstvo premium

Týchto 5 skutočností signalizuje, že máte nesprávne nastavený systém ochrany osobných údajovArchív

4.3.2019, JUDr. Jakub Uhrinčať, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre predplatiteľov: Predpisy a dokumenty pre školstvo premium

Tu sú dôvody prečo so správnym nastavením systému ochrany osobných údajov nie je spojené vynakladanie neprimeraných výdavkovArchív

18.3.2019, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre predplatiteľov: Predpisy a dokumenty pre školstvo premium

Materská škola - Informačná povinnosť v zmysle zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisovGarancia

22.2.2024, JUDr. Simona Skirkaničová, Mgr. Alexandra Mišinová, LL.M., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre predplatiteľov: Predpisy a dokumenty pre školstvo premium

Základná škola - Informačná povinnosť v zmysle zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisovGarancia

9.4.2024, JUDr. Simona Skirkaničová, Ing. Tamara Paceková, Mgr. Alexandra Mišinová, LL.M., Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2025 | 2024 | 2023
Prístupné pre predplatiteľov: Predpisy a dokumenty pre školstvo premium

Stredná škola - Informačná povinnosť v zmysle zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisovGarancia

20.3.2024, JUDr. Simona Skirkaničová, Mgr. Alexandra Mišinová, LL.M., Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2025 | 2024 | 2023
Prístupné pre predplatiteľov: Predpisy a dokumenty pre školstvo premium

ÚOOÚ SR k odpisom registra trestov pedagogických a odborných zamestnancovArchív

15.7.2019, Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre predplatiteľov: Predpisy a dokumenty pre školstvo premium

Výklad pojmov: Informačný systémArchív

15.4.2019, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre predplatiteľov: Predpisy a dokumenty pre školstvo premium

Výklad pojmov: Sprostredkovateľ osobných údajovArchív

17.6.2019, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre predplatiteľov: Predpisy a dokumenty pre školstvo premium

Vzťah prevádzkovateľ-sprostredkovateľ verzus vzťah prevádzkovateľ-prevádzkovateľArchív

24.6.2019, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre predplatiteľov: Predpisy a dokumenty pre školstvo premium

Materská škola - Písomné poverenieGarancia

28.2.2024, JUDr. et Mgr. Jozef Toman, Ing. Jarmila Belešová, Mgr. Alexandra Mišinová, LL.M., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre predplatiteľov: Predpisy a dokumenty pre školstvo premium

Stredná škola - Písomné poverenieGarancia

20.3.2024, JUDr. et Mgr. Jozef Toman, Ing. Jarmila Belešová, Mgr. Alexandra Mišinová, LL.M., Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2025 | 2024 | 2023
Prístupné pre predplatiteľov: Predpisy a dokumenty pre školstvo premium

K billboardom „XXX áno, GDPR nie."Archív

9.5.2019, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre predplatiteľov: Predpisy a dokumenty pre školstvo premium

Stredná škola - Smernica o spracúvaní osobných údajov a určení zodpovednej osoby - poverenie zodpovednej osoby a poučenie oprávnenej osobyGarancia

20.3.2024, PhDr. Anna Miklošová, JUDr. Juraj Mezei, Ing. Jarmila Belešová,  Mgr. Alexandra Mišinová, LL.M., Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2025 | 2024 | 2023
Prístupné pre predplatiteľov: Predpisy a dokumenty pre školstvo premium

Ako správne ohraničiť účely spracúvania osobných údajov v záznamoch o spracovateľských činnostiachArchív

2.5.2019, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre predplatiteľov: Predpisy a dokumenty pre školstvo premium

Výklad pojmov: Spracúvanie osobných údajovArchív

11.3.2019, JUDr. Jakub Uhrinčať, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre predplatiteľov: Predpisy a dokumenty pre školstvo premium

GDPR a zamestnávateľArchív

25.5.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre predplatiteľov: Predpisy a dokumenty pre školstvo premium

Materská škola - Smernica o spracúvaní osobných údajov a určení zodpovednej osobyGarancia

28.2.2024, PhDr. Anna Miklošová, JUDr. Juraj Mezei, Ing. Jarmila Belešová, Mgr. Alexandra Mišinová, LL.M., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre predplatiteľov: Predpisy a dokumenty pre školstvo premium

Bezpečnostný incident z pohľadu GDPRArchív

7.9.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre predplatiteľov: Predpisy a dokumenty pre školstvo premium

Základná škola - Smernica o spracúvaní osobných údajov a určení zodpovednej osobyGarancia

13.3.2024, PhDr. Anna Miklošová, JUDr. Juraj Mezei, Ing. Jarmila Belešová, Mgr. Alexandra Mišinová, LL.M., Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2026 | 2025 | 2024 | 2023
Prístupné pre predplatiteľov: Predpisy a dokumenty pre školstvo premium

Komentár k zákonu o odmeňovaní niektorých zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme (553/2003 Z. z.) - § 25Archív

9.5.2023, Ing. Jarmila Belešová, Mgr. Alexandra Mišinová, LL.M., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre predplatiteľov: Predpisy a dokumenty pre školstvo premium

Základná škola - Kamerový systémGarancia

13.3.2024, JUDr. et Mgr. Jozef Toman, Ing. Jarmila Belešová, Mgr. Alexandra Mišinová, LL.M., Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2026 | 2025 | 2024 | 2023
Prístupné pre predplatiteľov: Predpisy a dokumenty pre školstvo premium

Spracúvanie osobných údajov v podmienkach školyArchív

13.9.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre predplatiteľov: Predpisy a dokumenty pre školstvo premium

Stredná škola - Kamerový systémGarancia

20.3.2024, JUDr. et Mgr. Jozef Toman, Ing. Jarmila Belešová, Mgr. Alexandra Mišinová, LL.M., Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2025 | 2024 | 2023
Prístupné pre predplatiteľov: Predpisy a dokumenty pre školstvo premium

Materská škola - Kamerový systémGarancia

28.2.2024, JUDr. et Mgr. Jozef Toman, Ing. Jarmila Belešová, Mgr. Hilda Dudáková, Mgr. Alexandra Mišinová, LL.M., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre predplatiteľov: Predpisy a dokumenty pre školstvo premium

Výklad pojmov: Právny základ spracúvania osobných údajovArchív

20.5.2019, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre predplatiteľov: Predpisy a dokumenty pre školstvo premium

Aplikačné problémy definície pojmu SprostredkovateľArchív

13.6.2019, JUDr. Jakub Uhrinčať advokátska kancelária UHRINČAŤ - VAJDA s.r.o., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre predplatiteľov: Predpisy a dokumenty pre školstvo premium

Materská škola - Oznamovanie protispoločenskej činnosti v praxiGarancia

22.2.2024, Dr. Jozef Sýkora, MBA, Mgr. Alexandra Mišinová, LL.M., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre predplatiteľov: Predpisy a dokumenty pre školstvo premium

Základná škola - Oznamovanie protispoločenskej činnosti v praxiGarancia

6.3.2024, Dr. Jozef Sýkora, MBA, Mgr. Alexandra Mišinová, LL.M., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre predplatiteľov: Predpisy a dokumenty pre školstvo premium

Stredná škola - Oznamovanie protispoločenskej činnosti v praxiGarancia

20.3.2024, Dr. Jozef Sýkora, MBA, Mgr. Alexandra Mišinová, LL.M., Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2025 | 2024 | 2023

Základná škola - Výberové konanieGarancia

6.3.2024, Mgr. Hilda Dudáková, Mgr. Alexandra Mišinová, LL.M., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre predplatiteľov: Predpisy a dokumenty pre školstvo premium

Materská škola - Výberové konanieGarancia

22.2.2024, PaedDr. Ján Pavelčák, PaedDr. Anna Gabron, Mgr. Hilda Dudáková, Mgr. Alexandra Mišinová, LL.M., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre predplatiteľov: Predpisy a dokumenty pre školstvo premium

Základná škola - Výberové konanie na obsadenie miesta riaditeľa Základnej umeleckej školyGarancia

6.3.2024, Mgr. Hilda Dudáková, Mgr. Alexandra Mišinová, LL.M., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre predplatiteľov: Predpisy a dokumenty pre školstvo premium

Stredná škola - Výberové konanieGarancia

20.3.2024, Mgr. Hilda Dudáková, Mgr. Alexandra Mišinová, LL.M., Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2025 | 2024 | 2023
Prístupné pre predplatiteľov: Predpisy a dokumenty pre školstvo premium

Nové dokumenty prijaté EDPBArchív

15.7.2019, Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre predplatiteľov: Predpisy a dokumenty pre školstvo premium

Kamerový systém v súlade s GDPRArchív

25.4.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre predplatiteľov: Predpisy a dokumenty pre školstvo premium

Materská škola - záznam o oboznámení zamestnancov o BOZPGarancia

28.2.2024, Ing. Vladimír Švec, Dipl. Ing. Jozef Mikula, PhD., Ing. Lukáš Židík, Mgr. Alexandra Mišinová, LL.M., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre predplatiteľov: Predpisy a dokumenty pre školstvo premium

Zverejňovanie údajov v zmluvách v súlade so zákonom o slobodnom prístupe k informáciámArchív

18.10.2022, JUDr. Jakub Pavčík, Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre predplatiteľov: Predpisy a dokumenty pre školstvo premium

Materská škola - Výberové konanie na obsadenie miesta riaditeľa MŠGarancia

22.2.2024, PaedDr. Ján Pavelčák, PaedDr. Anna Gabron, JUDr. Simona Laktišová, Mgr. Hilda Dudáková, Mgr. Alexandra Mišinová, LL.M., Zdroj: Verlag Dashöfer

Prístupné pre predplatiteľov: Predpisy a dokumenty pre školstvo premium

Stredná škola - Smernica - Organizačný poriadokGarancia

20.3.2024, JUDr. Milada Illašová, JUDr. Simona Laktišová, Ing. Jarmila Belešová, Mgr. Alexandra Mišinová, LL.M., Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2025 | 2024 | 2023
Prístupné pre predplatiteľov: Predpisy a dokumenty pre školstvo premium

Základná škola - Smernica - Organizačný poriadokGarancia

13.3.2024, JUDr. Milada Illašová, JUDr. Simona Laktišová, Ing. Jarmila Belešová, Mgr. Alexandra Mišinová, LL.M., Zdroj: Verlag Dashöfer

Dostupné v časových verziách: 2026 | 2025 | 2024 | 2023
Prístupné pre predplatiteľov: Predpisy a dokumenty pre školstvo premium
Predpisy a dokumenty pre školstvo premium
Najnovšie články
viac článkov